DUBYE BYE

Love Island-ster Kaz Crossley opgepakt in Dubai voor drugsgebruik

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @kazcrossleyLove Island-ster Kaz Crossley opgepakt in Dubai voor drugsgebruik
RTL

'Love Island'-ster Kaz Crossley (28) is aangehouden op de luchthaven van Abu Dhabi op verdenking van drugsgebruik. Dat melden Britse media.

"Voor zover we weten is het allemaal te danken aan die video"

De Love Island-babe is nietsvermoedend op doorreis naar Thailand als ze eruit gepikt wordt en gearresteerd wordt naar aanleiding van een video uit november 2022, waarin ze wordt betrapt op het snuiven van een witte substantie op een feest in Dubai.

Het bezit van zelfs de kleinste hoeveelheid illegale drugs in de Verenigde Arabische Emiraten kan leiden tot een gevangenisstraf van minimaal drie maanden of een boete van maximaal omgerekend zo’n 25.000 euro.

Love Island-babe Rowenna openhartig over borstvergroting
Lees ook

Love Island-babe Rowenna openhartig over borstvergroting

Een bron meldt aan The Sun dat de 28-jarige haar familie niet mag bellen als ze wordt opgepakt en dat ze momenteel 'wegkwijnt' in een gevangenis in Dubai. "Ze mocht slechts één e-mail sturen en niet eens bellen”, aldus de bron. "Ze stuurde een bericht naar een vriendin wier e-mailadres ze zich kon herinneren en vroeg haar om haar familie te vertellen dat ze in orde was, maar was gearresteerd wegens drugsdelicten. De arrestatie was niet vanwege iets wat ze bij zich had. Voor zover we weten is het allemaal te danken aan die video."

Een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken laat in een verklaring aan Metro weten: "We verlenen consulaire bijstand aan een Britse onderdaan die is gearresteerd in de Verenigde Arabische Emiraten en staan in contact met de lokale autoriteiten."

Ook bij de Nederlandse Love Island is er drama, maar dan op een héél ander niveau. Jotti kan nog altijd niet begrijpen waarom Cas haar bedrogen heeft en confronteert hem daarom tijdens de langverwachte reünie.

Lees meer over
Love Island