ZELFSPOT

Madonna neemt eigen gezicht op de hak: 'Zwellingen zijn weg'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images Madonna neemt eigen gezicht op de hak: 'Zwellingen zijn weg'
RTL

Als Madonna (64) onlangs op de Grammy Awards verschijnt, is haar uiterlijk het gesprek van de dag. Mensen vinden dat ze veel te ver is gegaan met plastische chirurgie en op social media wordt haar uiterlijk met de grond gelijk gemaakt. De kritiek ontgaat Madonna niet, die op haar beurt weer beweert het slachtoffer te zijn van leeftijdsdiscriminatie en vrouwenhaat. Nu, ruim twee weken later, blijkt het allemaal nog diep bij haar te zitten. De zangeres kan het namelijk niet laten om nog eens naar de kritiek te verwijzen.

"Kijk hoe ontzettend leuk ik er nu uitzie"

Vlak na de Grammy’s laat Madonna al weten dat ze het niet eens is met de kritiek. De zangeres vindt het absurd dat de focus zo op haar gezicht ligt en daarnaast is er volgens haar ook nog eens sprake van ‘vervorming’ van haar gezicht. 'Veel mensen kiezen ervoor om alleen te praten over een paar close-upfoto's van mij, gemaakt met een camera met een lange lens door een persfotograaf. Dat zou iedereens gezicht doen vervormen!' aldus Madonna.

Madonna bijt van zich af na kritiek op 'onherkenbaar' gezicht: 'Vrouwenhaat'
Lees ook

Madonna bijt van zich af na kritiek op 'onherkenbaar' gezicht: 'Vrouwenhaat'

Nu de rust weer een beetje is gaan liggen, haalt Madonna nog eens uit naar haar critici. De zangeres plaatst een nieuw kiekje van zichzelf op Twitter en grapt daarbij: 'Kijk hoe ontzettend leuk ik er nu uitzie nu de zwellingen van de ingrepen minder zijn geworden. LOL.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Madonna