MOEITE MET KNOOP DOORHAKKEN

Chantal Janzen twijfelde langere tijd over tweede kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPChantal Janzen twijfelde langere tijd over tweede kindje
RTL

Chantal Janzen (44) vormt samen met haar man, twee zoons én stiefkinderen al jaren een gelukkig gezin. Toch had het niet veel gescheeld of haar tweede zoontje, Bobby, was er niet gekomen. In haar editorial voor '&C Oh Baby!' schrijft Chantal dat ze heel lang heeft getwijfeld of ze wel een tweede kind wilde.

"Ik was er gewoon niet zeker over, en jonger werd ik er ook niet op"

De presentatrice schrijft dat het een 'wonder' is dat Bobby er überhaupt is. "Ik wist namelijk echt niet of ik nog een kind wilde, na James. Niet omdat het te zwaar was. Ik was er gewoon niet zeker over, en jonger werd ik er ook niet op."

Chantal Janzen en Bettina Holwerda zijn dé grappen koninginnen van sociale media
Lees ook

Chantal Janzen en Bettina Holwerda zijn dé grappen koninginnen van sociale media

Omdat ze bleef twijfelen, kwam haar gynaecoloog uiteindelijk met een handige oplossing. "Als ik nou eens mijn spiraal liet verwijderen en gewoon zou kijken wat er gebeurde. En als ik dan verdrietig zou worden elke keer als ik ongesteld werd, zou ik weten dat ik graag zwanger wilde worden. Ik twijfelde nog, want stel nou dat ik opgelucht zou zijn als ik ongesteld werd?"

Haar angst bleek geheel onterecht te zijn. "Gelukkig is dat nooit het geval geweest. Mijn spiraal werd verwijderd, na ruim een maand was ik al zwanger én dolgelukkig. Bobby was meer dan welkom in ons gezin."

&C Oh Baby! ligt nu in de winkels.

Lees meer over
Chantal Janzen