WAY TOO GOOD AT GOODBYES

Ex-verloofde Gordon deelt story na relatiebreuk: 'Laat je nooit meer dichtbij me komen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @gavinrozEx-verloofde Gordon deelt story na relatiebreuk: 'Laat je nooit meer dichtbij me komen'
RTL

Het is een verdrietige dag voor onze Gordon (54), want hij is uit elkaar met zijn grote liefde en ex-verloofde Gavin Rozario (31). Waar de zanger vandaag op Instagram schrijft dat hij 'alleen maar tranen' kan laten om de breuk, deelt zijn ex juist een cryptische video waarin omschreven staat dat dit bij hem niet het geval is.

"Geen schijn van kans dat je me zult zien huilen"

Op Instagram deelt Gavin een TikTok video van Sam Smith. Hierin roept Sam het publiek op om het nummer 'Way Too Good At Goodbyes' te zingen voor je ex. Dan klinken er teksten als: 'Ik laat je nooit meer dichtbij me komen. Ook al beteken jij het meest voor mij. Want elke keer als ik me open stel, doet het pijn.'

Ook de woorden 'en elke keer dat je wegloopt, hoe minder ik van je hou, baby. We hebben geen schijn van kans, het is triest, maar het is waar' komen voorbij. Sam zingt vervolgens dat hij 'veel te goed' is in afscheid nemen. 'Geen schijn van kans dat je me zult zien huilen', sluit hij af. Het lijkt erop dat Gavin deze woorden dus richt aan zijn ex Gordon. 

Instagram Stories Gavin© Instagram: @gavinroz
Instagram Stories Gavin

Geruchten over de breuk tussen Gordon en de 24 jaar jongere Gavin doen sinds dinsdag de ronde. De Telegraaf meldde dat Gordon eerder zou zijn teruggevlogen van een tripje naar Australië, het thuisland van Gavin.

In de nacht van dinsdag op woensdag verwijderden beide mannen alle foto's van elkaar op hun social media. Ook volgen zij elkaar niet meer op Instagram.

Lees meer over
Gordon