MOEDERDAG

Miljuschka bespreekt opvoedvragen in podcast met moeder Astrid

Door ANP··Aangepast:
© ANPMiljuschka bespreekt opvoedvragen in podcast met moeder Astrid
RTL

Presentatrice Miljuschka Witzenhausen (37) gaat voor Moederdag vragen over opvoeden beantwoorden in een nieuwe reeks van de podcast 'Familiegeheimen', die ze maakt met haar moeder Astrid Holleeder (57), de zus van Willem Holleeder (64). Dat vertelt Miljuschka donderdag in de middagshow van Frank Dane (41) op Radio 538.

"Niet dat we experts zijn"

De vragen komen van bijvoorbeeld volgers, kijkers of lezers van magazine Miljuschka. De leukste inzendingen worden uitgekozen en worden besproken door Miljuschka en Astrid. "Niet dat we experts zijn", benadrukt de presentatrice. Ze spreekt van een 'zeldzame mogelijkheid' om iets aan Astrid Holleeder te kunnen vragen, omdat ze 'zich bijna nooit laat horen'.

Miljuschka blikt terug op 'life-changing moment' in carrière
Lees ook

Miljuschka blikt terug op 'life-changing moment' in carrière

In de podcast wordt mogelijk gesproken over de wat meer bijzondere familiesituatie van Miljuschka en Astrid, zoals dat ze niet 'normaal' Kerstmis of Pasen kunnen vieren. In het radioprogramma vertelt Miljuschka over haar moeder dat ze 'het heel erg mist dat ik gewoon met haar een winkelstraat in kan lopen', of dat de twee niet samen kunnen zijn bij memorabele momenten.

Astrid Holleeder leeft momenteel in anonimiteit en afzondering wegens bedreigingen, nadat ze getuigde tegen haar broer. Ze schreef meerdere boeken over het leven met Willem Holleeder.

Lees meer over
Miljuschka WitzenhausenAstrid Holleeder