WAT EEN JØRNEY

Jørney uit Ex on the Beach overwint depressie: 'Als persoon enorm gegroeid'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @jurney.hendrikxJørney uit Ex on the Beach overwint depressie: 'Als persoon enorm gegroeid'
RTL

Jørney Hendrikx, bekend van 'Ex on the Beach', is tijdens haar tweede zwangerschap enorm veranderd. Dat schrijft de realityster op Instagram. Jørney heeft geen makkelijke jaren gehad, maar de 'EOTB'-ster heeft zichzelf na een lange en zware depressie eindelijk weer teruggevonden.

"In een korte tijd heb ik veel grote stappen gezet, en ben ik als persoon enorm gegroeid"

'In een korte tijd heb ik veel grote stappen gezet, en ben ik als persoon enorm gegroeid', schrijft Jørney, die momenteel in verwachting is van haar tweede kindje. Lange tijd durft de aanstaande moeder niet toe te geven hoe slecht het met haar gaat en zet ze een masker op. Nu durft ze het eindelijk toe te geven, omdat het beter met haar gaat.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jørney uit Ex on the Beach onthult geslacht tweede kindje
Lees ook

Jørney uit Ex on the Beach onthult geslacht tweede kindje

Jørney is al moeder van dochtertje Aliyaah, dat ze krijgt met haar ex Odim. De twee ontmoeten elkaar tijdens de opnames van Ex on the Beach, maar hun relatie houdt geen stand. Odim gaat meerdere keren vreemd, waar Jørney tijdens haar zwangerschap achter komt. De zwangerschap van Aliyaah is voor haar dan ook een emotionele rollercoaster.

Het opzetten van haar eigen bedrijf is wat Jørney uiteindelijk uit haar depressie haalt na een jaar van 'ups en downs'. Ze vertelt: 'Het heeft ook mijn netwerk- en communicatieve vaardigheden verbeterd sinds ik ben begonnen met werken en daarom heeft het mij ook zo uit de put getrokken.'

Lees meer over
Ex on the Beach