YOU BETTER TWERK IT

Lena maakte moeder wijs dat ze op schoolreis ging tijdens Ex on the Beach

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @lena.nhdsLena maakte moeder wijs dat ze op schoolreis ging tijdens Ex on the Beach
RTL

Als Lena (24) in 2018 met haar billen schudt op camera voor 'Ex on the Beach', zit haar moeder nietsvermoedend thuis en is niet op de hoogte van de streken van haar dochter. "Lena had ons verteld dat ze twee weken op schoolreisje ging", vertelt moeder Thi Hong Van Le (47) in een interview met 'VROUW Magazine'.

"Ze vond het heel gek dat ik niet bereikbaar was"

De moeder van Lena heeft dus geen idee dat haar dochter meedoet aan Ex on the Beach. Sterker nog: voor Lena haar deelname heeft ze zelfs nog nooit gehoord van het spraakmakende televisie programma. De leugen komt aan het licht als haar moeder geen contact met haar kan krijgen.

Lena vertelt: "Halverwege mijn trip kreeg mijn moeder argwaan en wilde ze zelfs aangifte gaan doen. Ze vond het heel gek dat ik niet bereikbaar was. Toen heeft ze mijn beste vriendin benaderd en die zei dat ik het haar zelf maar moest vertellen als ik terug was."

Jørney uit Ex on the Beach overwint depressie: 'Als persoon enorm gegroeid'
Lees ook

Jørney uit Ex on the Beach overwint depressie: 'Als persoon enorm gegroeid'

Eenmaal weer veilig terug in Nederland vertelt Lena haar moeder de waarheid, maar verbiedt haar de afleveringen te kijken. "Je leeft tijdens de opnames in een bubbel en vergeet gewoon dat er camera’s zijn", vertelt ze hierover. "Achteraf gezien zou ik hier nooit meer aan meedoen. Het is een grote les voor mij geweest om nooit meer zoiets impulsiefs te doen."

Van haar deelname aan het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is haar moeder wél op de hoogte, al staat ze niet echt te springen. "Voor mij is het allerbelangrijkste dat ze gelukkig is, maar ik wil liever dat mijn dochter niet meer op tv komt", legt haar moeder uit in de glossy. "Ze is nu volwassen en moet aan haar toekomst denken. Al die beelden blijven voor altijd op het internet."

Al levert haar deelname ook iets positiefs op: Lena leert namelijk tijdens Echte Meisjes haar vriend kennen!

Lees meer over
Ex on the BeachEchte Meisjes in de Jungle