DROMEN ZONDER KIJKEN

Wèralucië heeft nachtmerries over Kopen zonder Kijken-huis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLWèralucië heeft nachtmerries over Kopen zonder Kijken-huis
RTL

De derde aflevering van 'Kopen zonder Kijken' draait om het gezin van Said (48) en Wèralucië (34) uit Amersfoort. Met vier kinderen en een vijfde op komst is hun huidige woning te klein geworden. Ze schakelen het team van 'Kopen zonder Kijken' in om hen te helpen bij de zoektocht.

"Het verbaast me niet dat ze nog niks kunnen vinden"

Het stel zoekt een huis met minimaal vier slaapkamers in een kindvriendelijke buurt en dat allemaal binnen het budget van 550.000 euro. Tot op heden hebben ze geen succes gehad in hun zoektocht. Kan Alex daar verandering in brengen?

Na het zetten van de handtekening is Wèralucië nog een beetje in shock dat ze alles uit handen geven aan Martijn Krabbé en zijn team. Makelaar Alex van Keulen heeft gelijk zijn handen vol aan dit gezin, omdat het stel het niet eens wordt over wat ze precies willen. "Het verbaast me niet dat ze nog niks kunnen vinden. In dit geval ligt het niet aan de markt, maar aan dat ze er samen niet uitkomen", concludeert Alex.

Bob en Alex blazen Kopen zonder Kijken-koppel omver na 'onmogelijke' opdracht
Lees ook

Bob en Alex blazen Kopen zonder Kijken-koppel omver na 'onmogelijke' opdracht

Alex is vastberaden om het perfecte huis voor hen te vinden, maar hij heeft het niet makkelijk. "We moeten minimaal vijftigduizend euro overbieden, anders zijn we gewoon kansloos." Uiteindelijk vindt hij in Harderwijk het ideale huis voor het gezin. Daarna gaat het team van Bob en Roos aan de slag om het huis helemaal naar de zin van Said en Wèralucië te maken.

Wèralucië heeft zelfs nachtmerries over het nieuwe huis, zo spannend vindt ze het om het eindresultaat te bewonderen. "Het huis was zo klein dat er alleen maar een bed in kon", zegt ze over de droom. Zodra ze hun nieuwe huis binnenstapt, verdwijnen de zenuwen als sneeuw voor de zon.

Het nieuwe huis is groot genoeg voor het gezin, heeft een fijne achtertuin en is gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt. Alles wat ze zoeken voor hun groeiende gezin, waardoor Said en Wèralucië in alle rust uitkijken naar de komst van hun nieuwe gezinslid. "Wow, wat gaaf zeg", roept Wèralucië uit. "Jongens, hoe dan?" zegt Said verbaasd.

Zien hoe het nu met het stel gaat? Bekijk dan de video hieronder.

Kopen Zonder Kijken is elke maandag te zien om 20.30 uur op RTL4. De aflevering kun je bij Videoland terugkijken.

Lees meer over
Kopen Zonder Kijken