EERST S10, DAN GELOVEN

S10 wil commentator worden tijdens Eurovisiesongfestival

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP: Rolf Klatt/ShutterstockS10 wil commentator worden tijdens Eurovisiesongfestival
RTL

S10 (22) aast op de commentaarpositie van Cornald Maas (60) en Jan Smit (37). Op Twitter vraagt de zangeres, die vorig jaar namens Nederland meedoet aan het liedjesfestijn, zich af hoe ervoor gezorgd kan worden dat ze volgend jaar commentaar mag gaan geven tijdens het Eurovisiesongfestival.

"Hoe zorgen wij er voor dat ik volgend jaar het commentaar mag geven bij het songfestival?"

'Schatjes, hoe zorgen wij er voor dat ik volgend jaar het commentaar mag geven bij het songfestival?', schrijft Stien den Hollander, zoals de zangeres eigenlijk heet, in de tweet.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Sietse Bakker zwaait na twintig jaar songfestival af
Lees ook

Sietse Bakker zwaait na twintig jaar songfestival af

S10 plaatst de afgelopen twee jaren ook een tweet met dezelfde constructie op de dag van de finale van het liedjesfestijn. 'Schatjes, hoe gaan we ervoor zorgen dat ik volgend jaar mee mag doen aan Eurovision???' twitterde de zangeres op de dag van de finale in Rotterdam. Een jaar later, als de zangeres meedoet, schrijft ze vlak voor de finale begon de volgende tweet: 'Schatjes, hoe gaan we ervoor zorgen dat ik vanavond #Eurovision win??? xx'.

De zangeres zei hier eerder over tegen het ANP: "Toen ik dit deed dacht ik wel: als ik dit graag genoeg wil, kan het lukken. Het werd ook goed opgepakt dus toen dacht ik al: als de mensen ook enthousiast zijn, dan moet ik er helemaal voor gaan."

Lees meer over
S10Eurovisiesongfestival