STERREN ZIEN

EOTB-sterretje Marc-Junior lust er wel pap van: '15 keer in 2 dagen? Jij moet naar een afkickkliniek!'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVEOTB-sterretje Marc-Junior lust er wel pap van: '15 keer in 2 dagen? Jij moet naar een afkickkliniek!'
RTL

In 'Ex on the Beach: Double Dutch' maakt Marc-Junior (20) er geen geheim van dat hij houdt van sportieve activiteiten. Die onderneemt Marc, samen met zijn Junior, het liefst tussen de lakens. In twee dagen tijd heeft hij behoorlijk calorieën verbrand, wat tot verbazing leidt bij de andere kandidaten.

"Dat is niet geil meer zijn, hè"

Marc-Junior heeft een goede bedpartner gevonden in Janey. In de eerste aflevering hebben de twee al een goede eh... chemie en in de tweede aflevering doen ze het nog eens dunnetjes over.

Dat valt ook Joey op, die Marc-Junior erop aanspreekt. "Vijftien keer neuken in twee dagen, bro", zegt hij tegen hem. "Dat is het verschil tussen jou en mij", reageert Marc-Junior dan. Daar denkt Joey anders over. "Dat is niet geil meer zijn, hè? Dat is gewoon verslaafd zijn. Jij moet naar een afkickkliniek."

Ellen heeft spijt van deelname EOTB: 'Nieuwe vlam heeft het moeilijk'
Lees ook

Ellen heeft spijt van deelname EOTB: 'Nieuwe vlam heeft het moeilijk'

In deze aflevering maken we ook kennis met Cinta, de ex van Joey. Later komt ook Maxim op het strand aangespoeld, die weer een verleden heeft met Ellen. Het wordt pas spannend bij het eerste kwartetje van dit seizoen. Marc-Junior en Janey zijn inmiddels zo comfortabel met elkaar dat ze de lakens delen waar anderen bij zijn. Aan Ellen en Joey, die blijkbaar ook van het motto sharing is caring zijn, de eer om zich bij hen te voegen.

Dat Joey de 19-jarige Ellen eerst nog keihard afwijst, vergeten we voor het gemak even.

Een nieuwe aflevering van Ex on the Beach zie je iedere zondagavond om 22.00 uur op MTV. Terugkijken kan hier. Iedere dinsdag zie je de aflevering bij Videoland. 

Lees meer over
Ex on the Beach