SPIJT KOMT ALTIJD TE LAAT

Ellen heeft spijt van deelname EOTB: 'Nieuwe vlam heeft het moeilijk'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Ellen heeft spijt van deelname EOTB: 'Nieuwe vlam heeft het moeilijk'
RTL

Ellen (20) zorgt vanaf het eerste moment voor de nodige commotie in 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Zo duikt ze met Joey (25) het bed in en zien we haar in de sneak peek voor aankomende zondag al direct voor de nodige drama zorgen. En daar heeft Ellen behoorlijk veel spijt van, zo legt ze uit in een nieuwe aflevering van 'De Beach Bar'.

"Ik heb hele moeilijke maanden gehad"

De opnames van Ex on the Beach: Double Dutch hebben eind vorig jaar plaatsgevonden en in het afgelopen half jaar is Ellen behoorlijk veranderd: "Ik ben nu heel braaf. Ik ben na twintig jaar toch eindelijk een keer verliefd geworden." Ze wil het echter nog geen relatie noemen, omdat haar nieuwe vlam moeite heeft met haar deelname aan het veelbesproken realityprogramma. "Ik heb hele moeilijke maanden gehad. Het is lastig voor hem om te beseffen wat er allemaal nog komen gaat op televisie. Zeker omdat hij weet wie ik vandaag de dag ben", zo legt Ellen uit in De Beach Bar

Nieuwe Ex on the Beach-sterretjes gaan direct met elkaar van bil
Lees ook

Nieuwe Ex on the Beach-sterretjes gaan direct met elkaar van bil

Het nieuwe liefje van Ellen is dan ook niet blij met de eerste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch, waarin te zien is hoe Ellen al direct zwicht voor de charmes van de Brabantse Joey. De twee beleven samen een wilde nacht waar de hele villa van kan meegenieten. Joey is echter al gauw weer klaar met Ellen, wat ongetwijfeld voor drama gaat zorgen in de komende afleveringen.

Ook Janey is te gast in De Beach Bar. Wat zij allemaal te melden heeft aan Farja Favardin, dat zie je in de video hieronder. 

Ex on the Beach: Double Dutch zie je wekelijks op zondag om 22.00 uur uur op MTV. Iedere dinsdag verschijnt de aflevering bij Videoland.

Lees meer over
Ex on the Beach