LIFE IN PLASTIC, IT'S FANTASTIC

Margot Robbie geeft rondleiding door het Barbie Droomhuis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Warner Bros.Margot Robbie geeft rondleiding door het Barbie Droomhuis
RTL

Als jij ook de dagen aftelt tot de release van de 'Barbie'-film met Margot Robbie (32) en Ryan Gosling (42) is er alvast goed nieuws. 'Architectural Digest’s' heeft een kijkje genomen in het levensechte en knalroze Barbie Droomhuis en niemand minder dan Barbie zelf - Margot dus - geeft de rondleiding.

"Het is niet erg praktisch, maar niets ís praktisch voor Barbie"

Life in plastic is echt fantastic als je de tour door het Barbie Droomhuis ziet. De makers van de film hebben alles op alles gezet en uren vergaderd over de juiste kleur roze om het perfecte huis te ontwikkelen. Met resultaat, want in de video van Architectural Digest’s is te zien dat aan elk detail is gedacht. Van de voordeur en de roze koelkast tot het bed en zelfs de auto: kosten noch moeite (noch verf) worden gespaard.

Benieuwd geworden? Margot neemt je mee door het huis en van de glijbaan:

Margot Robbie speelt Barbie, maar had nooit een barbiepop
Lees ook

Margot Robbie speelt Barbie, maar had nooit een barbiepop

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook Margot heeft een vinger in de pap gehad bij de ontwikkeling van het Droomhuis. Ze doet één verzoek in het bijzonder: ze wil een glijbaan die haar slaapkamer met het watervrije zwembad verbindt. "Het is niet erg praktisch, maar niets ís praktisch voor Barbie." 

Ze vervolgt: "Er is geen water in Barbieland. Er is geen water, geen vuur. Er zijn geen elementen. Ondanks dat het nep is, is het zwembad erg mooi." Daarnaast zijn volgens de actrice verschillende onderdelen handgemaakt en maakt de afwisseling van 2D- en 3D-producten het huis zowel popperig als levensecht. 

Barbie is vanaf 18 juli in de bioscoop te zien.

Lees meer over
Margot Robbie Barbie