'BEN ME ROT GESCHROKKEN'

Kat Kiki van Marieke Elsinga opgenomen met acute benauwdheid

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @mariekeelsingaKat Kiki van Marieke Elsinga opgenomen met acute benauwdheid
RTL

Marieke Elsinga (36) heeft een korte nacht gehad, en dat heeft voor de verandering eens een keer niets te maken met het feit dat ze sinds kort moeder is. Via Instagram laat de radio-dj weten dat haar poes Kiki afgelopen nacht last heeft gehad van 'acute benauwdheid' en is opgenomen. "Ik ben me rot geschrokken", aldus de presentatrice.

"Toen de arts vanmorgen belde en zei dat Kiki afwisselend lief en fel was, wist ik: m’n meissie is weer terug"

Bij een zoet kiekje van zichzelf en haar zachte vriendinnetje deelt Marieke deze morgen gelukkig dat Kiki inmiddels weer thuis is. 'Toen de arts vanmorgen belde en zei dat Kiki afwisselend lief en fel was, wist ik: m’n meissie is weer terug', schrijft de presentatrice, die in de post ook benoemt hoeveel ze van het beestje houdt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rob en Luuk voelden ongemak bij bespreken tv-flop Marieke Elsinga
Lees ook

Rob en Luuk voelden ongemak bij bespreken tv-flop Marieke Elsinga

Kiki, die Marieke een aantal jaar geleden van haar collega Mattie Valk krijgt, heeft met regelmaat een plekje op de Instagram van haar baasje. Veel van haar volgers reageren dan ook bezorgd op het nieuws nadat Marieke donderdag al laat weten dat het niet goed gaat met Kiki en ze midden in de nacht naar een medisch centrum wordt gebracht. 

Lees meer over
Marieke Elsinga