BAD BLOOD

Ook in Frankrijk problemen met kaartverkoop Taylor Swift

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Ook in Frankrijk problemen met kaartverkoop Taylor Swift
RTL

Dinsdagochtend heeft de kaartverkoop van concerten van Taylor Swift (33) in Frankrijk gezorgd voor problemen op de Franse website van Ticketmaster, het bedrijf dat de verkoop van de kaartjes organiseert. Via social media meldde Ticketmaster dat de kaartverkoop 'op pauze' werd gezet als gevolg van de technische problemen.

De kaartverkoop was een uur geopend toen die op pauze werd gezet. Een nieuw tijdstip waarop de kaartverkoop doorgaat wordt later bekendgemaakt, aldus Ticketmaster. Taylor geeft volgend jaar op 9, 10, 11 en 12 mei een show in Parijs.

Taylor Swift brengt ex Taylor Lautner mee het podium op
Lees ook

Taylor Swift brengt ex Taylor Lautner mee het podium op

Een week geleden waren er ook al problemen met de verkoop van tickets voor concerten van Taylor in Singapore. Bij een zogenoemde 'presale' voor de tickets ontstonden opstoppingen. Een miljoen fans stonden in de digitale wachtrij. Via Twitter klaagden geïnteresseerden dat zij niet konden inloggen op de website van Ticketmaster. In de VS klaagden fans Ticketmaster zelfs aan toen het systeem de grote toestroom van fans niet aankon.

Op 5 en 6 juli 2024 staat Taylor in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Woensdag gaan de tickets voor die shows in de verkoop. Fans van de zangeres moesten zich eerder al aanmelden op een speciale website om überhaupt kans te maken op de mogelijkheid om kaarten te kopen.

Lees meer over
Taylor Swift