LOOK WHAT YOU MADE ME DO

'Taylor Swift gaf hele tournee-team een gouden ketting'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Taylor Swift gaf hele tournee-team een gouden ketting'
RTL

Taylor Swift (33) heeft het hele team dat betrokken is bij haar wereldtournee een gouden ketting gegeven. Dat zegt zangeres Gayle(19), die in het voorprogramma diverse concerten van Taylor opent, tegen het tijdschrift 'People'.

"Ze is als een grote zus voor me"

In de ketting staat de naam van de tournee, The Eras Tour, gegraveerd. Volgens Gayle herinnert het presentje haar aan de rol die Taylor in haar leven speelt. "Ze is als een grote zus voor me. Als je in de muziekwereld zit, is er zoveel wat je niet kent en is er zoveel stress. Ik ben een perfectionist, maar lang niet alles gaat perfect. Er waren zeker momenten waarop ik over mijn onzekerheden en angsten wilde praten en zij bleek een zeer troostend persoon. Ze is zo'n licht in mijn leven geweest", zegt Gayle over Taylor.

Ook in Frankrijk problemen met kaartverkoop Taylor Swift
Lees ook

Ook in Frankrijk problemen met kaartverkoop Taylor Swift

Gayle, bekend van de hit 'abcdefu', volgt Taylor al zolang ze zich kan herinneren. "Ze heeft zo'n ongelofelijk werkethos. Toen ik jong was wilde ik net zo'n goede songwriter worden als zij en net zo hard werken al zij doet. Ik heb altijd mijn best gedaan en zij is altijd zo'n inspiratie voor mij geweest."

Lees meer over
Taylor Swift