SHAKE IT OFF

Tienduizenden fans zitten gespannen klaar voor kaartverkoop Taylor Swift

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Tienduizenden fans zitten gespannen klaar voor kaartverkoop Taylor Swift
RTL

Tienduizenden fans zitten klaar voor de kaartverkoop voor concerten van Taylor Swift (33) in Nederland. De verkoop gaat woensdagmiddag om 14.00 uur van start. De Amerikaanse zangeres staat op 4, 5 en 6 juli 2024 in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Fans moesten zich eerder al aanmelden op een speciale website om kans te maken op de mogelijkheid om kaarten te kopen. Hoeveel mensen zich hiervoor hebben aangemeld, kon concertpromotor Greenhouse Talent eerder niet zeggen. Slechts een deel van de mensen die zich registreerden, krijgt de mogelijkheid om tickets te bemachtigen. Ook dit aantal is niet gecommuniceerd.

'Taylor Swift gaf hele tournee-team een gouden ketting'
Lees ook

'Taylor Swift gaf hele tournee-team een gouden ketting'

De ticketverkoop verliep in andere landen niet altijd soepel. Zo ging het dinsdag mis in Frankrijk op de Franse website van Ticketmaster, het bedrijf dat de verkoop van de kaartjes organiseert. Ticketmaster meldde via social media dat de kaartverkoop 'op pauze' werd gezet als gevolg van de technische problemen. Een week geleden waren er problemen met de kaartverkoop voor concerten van Taylor in Singapore. In de VS klaagden fans Ticketmaster zelfs aan toen het systeem de grote toestroom van fans niet aankon.

Het is niet duidelijk of extra maatregelen zijn getroffen door Greenhouse Talent en Ticketmaster om dergelijke problemen woensdagmiddag te voorkomen.

Lees meer over
Taylor Swift