TIJDEN VERANDEREN

Dit is wanneer Everon Jackson Hooi uit GTST wil vertrekken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Feriet TuncDit is wanneer Everon Jackson Hooi uit GTST wil vertrekken
RTL

Everon Jackson Hooi (41) speelt al sinds 2005 Bing Mauricius in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. In de soap heeft hij een relatie met Nina, gespeeld door Marly van der Velden (35). Ze hebben zo'n sterke chemie dat Everon meteen vertrekt als Marly weggaat. Dat vertelt de soapie in de online RTL-serie 'Oude Tijden'.

"Met wie moet ik het dan doen?"

Everon praat samen met Ruud Feltkamp, die twaalf jaar lang Noud speelt in GTST, over Neerlands langstlopende soap. Ruud is benieuwd wat Everon zou doen als Marly zegt dat ze ermee stopt. "Dan stop ik ook", antwoordt Everon. "Ik denk dat zij het zelf ook doet." 

Ferry Doedens voelde geen klik met Marly van der Velden tijdens auditie GTST: 'Arrogant meisje'
Lees ook

Ferry Doedens voelde geen klik met Marly van der Velden tijdens auditie GTST: 'Arrogant meisje'

De soapie legt ook uit waarom ze niet zonder elkaar kunnen. "Met wie moet ik het dan doen? Ze kunnen van alles verzinnen, maar om dit te krijgen wat we nu hebben... Wat Mar en ik hebben is gewoon chemie. Dat kun je wel spelen, maar sommige dingen zijn echt. Als ik naar haar kijk dan hou ik ook echt van d'r, omdat we een geschiedenis hebben."

Everon is er zeker van dat hij dat gevoel nooit met een andere acteur gaat krijgen. "Als dat stopt, moet ik dat dan creëren met iemand anders? Ja, ik weet het niet", besluit hij. 

Je kunt het volledige gesprek, waarin Everon ook terugblikt op het afscheid van Inge Schrama en haar vervanger Melissa Drost, hieronder bekijken.

Lees meer over
Everon Jackson HooiMarly van der VeldenRuud FeltkampGTST