WEGGEB&BONJOURD

Silvana vertrekt binnen 24 uur al uit Thailand na afwijzing Martijn in B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLSilvana vertrekt binnen 24 uur al uit Thailand na afwijzing Martijn in B&B Vol Liefde
RTL

Martijn heeft in 'B&B Vol Liefde' naast Diana nu ook Silvana over de vloer in zijn bed and breakfast. Na een lange reis vanuit Nederland, begint ook haar avontuur in Thailand. Maar die is van heel korte duur...

"Ik ben wel langer onderweg dan dat ik bij Martijn ben geweest, maar het is wat het is"

Het is al laat in de ochtend als Silvana in geen velden of wegen te bekennen is. Na haar lange reis moet ze flink uitslapen, maar of dat nou alleen met de reis te maken heeft... "Ik ben geen ochtendmens. Dus even opstarten met alles. Paar bakjes koffie, daarna lekker een sigaretje. Bijkomen. En in de middag begin ik een beetje in mijn element te komen", zo verklaart ze.

Silvana heeft zich goed voorbereid op haar avontuur, maar haar tandpasta ligt nog thuis. In haar nachthemd zoekt ze Martijn in het restaurant van zijn B&B op. "Goedemorgen", begint ze enthousiast. Diana en Martijn wijzen haar er subtiel op dat het inmiddels geen ochtend meer is. "Goedemiddag." 

Martijn heeft in B&B Vol Liefde meer interesse in Diana dan in Bianca
Lees ook

Martijn heeft in B&B Vol Liefde meer interesse in Diana dan in Bianca

Martijn valt meteen met de deur in huis voor de camera. "Ik ga er geen doekjes om winden. Ik zie Silvana vandaag pas goed en er zijn gewoon heel veel dingetjes wat voor mij not done is en voor mij afknappers zijn. En dat heb ik niet op de video gezien." Wat zijn die dingen precies? "Tattoo in de nek. Tattoos op de vingers. Piercing door haar lip. En ik vind het heel raar dat me dat allemaal niet is opgevallen." 

Toch neemt hij haar en Diana mee naar de massagesalon. Ontspannen komt er niet van: het zorgt voor negatieve spanning bij Martijn. "Silvana irriteert mij op een natuurlijke manier, terwijl ze niks fout doet." Hij kan het niet uitleggen. "Ik denk: ik kan hier wel langer mee gaan wachten en het is absoluut niet aardig om iemand binnen een dag weg te sturen. Maar nee, Silvana is het niet voor mij." 

Martijn haalt meteen de angel eruit als hij een-op-een met Silvana is. "Nu ga ik zeggen dat ik het zeer waardeer dat je gereageerd hebt en dat je gekomen bent. En dan ga ik nou iets zeggen wat niet zo leuk is... Maar ik voel echt geen enkele connectie of iets. Ik voel me totaal niet op m'n gemak. Ik weet niet wat het is, maar sorry." 

Silvana is blij dat Martijn eerlijk is. "Kijk ik had hetzelfde gevoel als jou, maar ik dacht: ik ga even de kat uit de boom kijken, omdat ik er net een dag ben", vertelt ze tegen hem. "Het is jammer, maar soms moet je gewoon meegaan met wat er gebeurt en wat er op je pad komt en als het niet gaat, gaat het niet." 

En zo moet Silvana al binnen 24 uur vertrekken. "Ik ben wel langer onderweg dan dat ik bij Martijn ben geweest, maar het is wat het is", zegt ze. "Kort maar krachtig." 

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4 en kun je vooruit kijken bij Videoland. 

Lees meer over
B&B Vol liefde