DE KOP IN HET ZANDT STEKEN

De Slimste Mens-maker reageert op gerucht rond Herman van der Zandt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDe Slimste Mens-maker reageert op gerucht rond Herman van der Zandt
RTL

Er gonst een gerucht door televisieland sinds bekend is geworden dat Herman van der Zandt (48) overstapt van de NOS naar KRO-NCRV. Mensen in televisieland weten het zéker: Herman gaat Philip Freriks (79) vervangen als presentator van 'De Slimste Mens'. Harm Jan Kinkhorst, de eindredacteur van de populaire NPO-kennisquiz, heeft in de NPO Radio 2-show 'Jan-Willem Start Op' gereageerd op dit gerucht.

"Je wil toch geen De Slimste Mens zonder Maarten en Philip, laten we wel wezen"

"Het zou niet zo erg zijn als Maarten en Philip nog een tijdje doorgaan", zegt Harm Jan als hij wordt gevraagd naar het gerucht rond Herman. Hij geeft aan dat hij met Philip en de eenkoppige jury Maarten van Rossem nog geen gesprek heeft gehad over een eventueel naderend afscheid.

Maarten van Rossem reageert op transfergeruchten De Slimste Mens
Lees ook

Maarten van Rossem reageert op transfergeruchten De Slimste Mens

Dan zegt de eindredacteur het volgende over de mogelijkheid dat Herman het programma gaat presenteren: "Het gaat niet gebeuren. Je wil toch geen De Slimste Mens zonder Maarten en Philip, laten we wel wezen. Zij vinden het allebei nog een geweldig uitje. Het is twee keer jaar een maand en zij hebben er reuze lol in."

Ook Maarten heeft inmiddels gereageerd op de transfergeruchten. Wat hij daarover te zeggen heeft, zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Herman van der ZandtMaarten van RossemPhilip FreriksKRO-NCRVDe Slimste Mens