BABY ON THE WAY

Giel Beelen deelt pretecho: 'Kijk eens wie ons leven komt verrijken'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Giel Beelen deelt pretecho: 'Kijk eens wie ons leven komt verrijken'
RTL

Floor, de vriendin van Giel Beelen (46), is in blijde verwachting. Tijdens de aankondiging van het nieuws, inmiddels bijna twee maanden geleden, heeft Floor net de 20 wekenecho achter de rug. Nu zijn de ouders in spe voor een pretecho gegaan, waarbij ze hun kindje in 3D mogen aanschouwen. Giel deelt de beelden daarvan op social media.

"Dat wist ik niet dat je het zo heftig zou zien"

'Kijk eens wie hier binnenkort ons leven komt verrijken!' schrijft de radio-dj trots bij de beelden op Instagram. Op de achtergrond van het filmpje hoor je kreten als 'heel gek' en 'kijk eens hoe mooi'. Giel hoor je 'wow' zeggen, terwijl hij naar de beelden van de baby kijkt. "Dat wist ik niet dat je het zo heftig zou zien", laat een verbaasde Giel zich ontvallen.

Na 25 jaar radio maken is Giel tijdelijk met het werk gestopt om samen met Floor een wereldreis te maken. Voor de 20 wekenecho komen ze al even terug naar Nederland. Aan de uitleg van hun pretecho te horen in de Instagram-video, zijn de twee nu opnieuw in het land. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Giel Beelen en vriendin in verwachting van eerste kindje
Lees ook

Giel Beelen en vriendin in verwachting van eerste kindje

Zijn volgers reageren al net zo enthousiast op het filmpje. 'Zo cool dit! Een mini Giel/Floor', schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander: 'Volgens mij verrijkt dit kindje nu al jullie leven.' Ook zangeres Lisa Lois reageert: 'Mooi man', schrijft de zangeres.

"We gaan een nieuw leven tegemoet", zo zeiden Giel en Floor toen RTL Boulevard hen sprak over het heuglijke nieuws. Het hele interview zie je hieronder:

Lees meer over
Giel Beelen