DWARSB&BOMEN

Rust in de B&B van Walter bruut verstoord door stormschade

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLRust in de B&B van Walter bruut verstoord door stormschade
RTL

Niet alleen in Nederland is het weer allesbehalve zomerwaardig, ook in Frankrijk regent het de afgelopen dagen flink en stormt het zelfs. Geen hagelstenen zoals in Italië onlangs, maar toch heeft de B&B van Walter (54) uit 'B&B Vol Liefde' schade geleden.

"Krak, boem... gat in het dak"

Via de Instagram van zijn B&B laat Walter weten dat er een gat zit in het dak van zijn schuur. De boosdoener: een afgebroken tak. 'Gelukkig van een oude schuur en niet van een huis', schrijft hij bij foto's van de huidige situatie.

De B&B Vol Liefde-ster mag blij zijn dat de tak niet op zijn tantrahut gevallen is, want dan hadden Walter en zijn gasten geen plek meer gehad om lekker te swingen.

Walter B&B Vol Liefde© Instagram @ledomainevert
Walter B&B Vol Liefde

Walter heeft in Frankrijk een prachtig paradijs in de natuur van de Corrèze, waar hij een plek heeft gecreëerd voor mensen om elkaar te kunnen ontmoeten en tot zichzelf te kunnen komen. De B&B-eigenaar is door zijn interesse in onder andere energieën, familieopstellingen en tantra anders naar het leven gaan kijken en gunt dit zijn gasten ook. Hij biedt dan ook ruimte voor healings en workshops, die ondanks de stormschade gelukkig gewoon door kunnen gaan.

Je kunt ook bij Walter terecht voor een energetische massage of een creatieve cursus. Toch is hij eigenlijk helemaal niet zo 'spierutuweel', zo vertelt hij onlangs aan RTL Boulevard:

Lees meer over
B&B Vol liefde