BEN JIJ B&BELAZERD

Martijn uit B&B Vol Liefde openhartig over litteken in gezicht: 'Niet iets om trots op te zijn'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLMartijn uit B&B Vol Liefde openhartig over litteken in gezicht: 'Niet iets om trots op te zijn'
RTL

Het is kijkers vast opgevallen dat Martijn uit 'B&B Vol Liefde' een groot litteken in zijn gezicht heeft. Het verhaal erachter is niet iets 'om trots op te zijn', vertelt hij openhartig aan zijn nieuwe liefdeskandidaat Tamara.

"Mijn oor lag half eruit"

Tamara wordt voor het eerste wakker in Say Cheese, de B&B van Martijn. Ze is tijdens het ontbijt meteen direct. "Wat heb je eigenlijk in je gezicht?" vraagt ze. "Een litteken", antwoordt hij. "Ooit door een ongeluk." Het is voor Martijn niet makkelijk om erover te praten. "Het is niet iets om trots op te zijn." 

Silvana vertrekt binnen 24 uur al uit Thailand na afwijzing Martijn in B&B Vol Liefde
Lees ook

Silvana vertrekt binnen 24 uur al uit Thailand na afwijzing Martijn in B&B Vol Liefde

Wat is er gebeurd? "Ik ben met mijn auto tegen een lantaarnpaal gereden. Die klep van die air bag schiet weg. En waarschijnlijk is dat plastic als een mes erlangs gegaan. Mijn oor lag half eruit. Het was een groot gapend gat, maar dat hebben ze goed gemaakt." 

Martijn is niet nuchter als het gebeurt. "Ik denk dat ze denkt: jongen, wat ben je een lul dat je met drank op rijdt, maar dingen gebeuren in het leven. Iedereen maakt fouten. En dan moet je hopen dat je van die fouten leert en de mensen in je omgeving er ook van leren."

Er zijn gelukkig geen andere gewonden gevallen. "Ik heb niemand vermoord. Ik heb niemand dood gereden. Ik heb alleen mezelf kwaad gedaan. Dan moet je daar je les uittrekken." 

Lees meer over
B&B Vol liefde