B&B ILENO DE AMOR

B&B Vol Liefde-kijkers willen eigen serie voor Debbie en Paul

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLB&B Vol Liefde-kijkers willen eigen serie voor Debbie en Paul
RTL

Als er één liefdeskoppel goed ligt bij de kijkers van 'B&B Vol Liefde', dan praten we natuurlijk over Debbie en Paul. Dat de twee ook na de opnames nog samen blijken te zijn stemt de kijkers van het programma op zijn zachtst gezegd ontzettend blij. Sommigen van hen pleiten zelfs voor een eigen realityserie rondom Debbie en Paul.

"Het geluk spat van dit stel af, een genot om te zien"

In de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde is te zien dat twee van de acht bed and breakfast-eigenaren door het programma de liefde hebben gevonden. Debbie deed dat dus bij Paul en Joy vond de ware in Dani.

Vooral bij de bekendmaking dat publiekslievelingen Debbie en Paul nog samenzijn, smelten de kijkers thuis weg. Op X, voorheen Twitter, regent het dan ook leuke reacties aan het adres van het stel. 'Het geluk spat van dit stel af, een genot om te zien', schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander: 'Echt keihard zitten juichen om het feit dat Debbie en Paul nog samenzijn.'

Eindelijk antwoord: déze B&B Vol Liefde-kandidaten zijn nog steeds samen
Lees ook

Eindelijk antwoord: déze B&B Vol Liefde-kandidaten zijn nog steeds samen

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een aantal kijkers vindt Debbie en Paul zó leuk dat ze graag meer van hen willen zien. 'We hebben het jaren moeten doen met de Meilandjes, kunnen we vanaf nu Paul en Debbie een real life soap geven? Wat een lief en leuk stel', schrijft een kijker op X. 'We kunnen deze twee leukerds niet missen! RTL4: Ga je gang', aldus een andere fan.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De laatste maanden verbleef Paul incognito in de bed and breakfast van Debbie. Daar hebben de twee samen een hele eigen manier voor bedacht. Hoe ze dat deden, zie je in de video hieronder.

Lees meer over
B&B Vol liefde