DE FAVORIETE MENS

Erik Van Looy hoopt dat Nandi van Beurden De Slimste Mens wint

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRV/screenshot De Slimste Mens - 3 augustus & 30 januari 2023Erik Van Looy hoopt dat Nandi van Beurden De Slimste Mens wint
RTL

Erik Van Looy (61) schuift donderdagavond digitaal aan bij 'Humberto'. De Belgische filmregisseur, die ook 'De Slimste Mens België' presenteert, laat tijdens de show duidelijk merken dat hij de voorkeur geeft aan Nandi van Beurden (32) om er met de titel van 'De Slimste Mens' vandoor te gaan.

"Op de een of andere manier wil ik dat Nandi wint"

Erik begint zijn videoboodschap met een mededeling voor finalisten Jörgen Tjon A Fong, Nandi van Beurden en Tom Kleijn: "Ik heb heel veel finales meegemaakt. Hou het rustig en zorg dat de beste wint... Of Nandi!" roept hij er heel snel achteraan. "Op de een of andere manier wil ik dat Nandi wint", legt hij uit, terwijl de finalisten er hard om lachen. 

De Slimste Mens-kandidaat Nandi overwint angst voor deelname
Lees ook

De Slimste Mens-kandidaat Nandi overwint angst voor deelname

"Ik ga nooit meer naar België", reageert Nandi, die wellicht in verlegenheid is gebracht door Erik, grinnikend. Nandi is de laatste kandidaat die zich bij de finalisten voegt, nadat ze gisteravond Renée Kapitein verslaat in het allesbeslissende finalespel. 

Vanavond om 20.30 uur is de bloedstollende finale van De Slimste Mens te zien op NPO1.

De tv-quiz onder presentatie van Philip Freriks en toezicht van jurylid Maarten van Rossem is onverminderd populair. Wat is het succes van De Slimste Mens?

Lees meer over
Nandi van BeurdenErik van LooyHumberto Tan