BOBBI IN DE BOEIEN

Bobbi verrast Aldinya in Vier Handen Op Eén Buik met meeloopdag bij de politie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NPOBobbi verrast Aldinya in Vier Handen Op Eén Buik met meeloopdag bij de politie
RTL

Bobbi Eden (43) gaat in 'Vier Handen Op Eén Buik’ langs bij de 16-jarige Aldinya die zwanger is van haar eerste kindje. Al gauw blijkt dat Aldinya droomt van een carrière bij de politie. Bobbi hoopt daarom de tienermoeder te steunen door haar te verrassen met een meeloopdag.

"Ik hoop je ooit te verwelkomen als collega"

In het programma worden jonge aanstaande moeders ondersteund door bekende moeders tijdens de komst van hun kindje. Zo staat Bobbi aan de zijde van Aldinya en organiseert ze zelfs een babyshower voor haar. "Ze mag op een feestelijke manier genieten dat ze moeder wordt", zegt Bobbi.

Nina uit Vier Handen Op Eén Buik deelt update: 'Veel pijn'
Lees ook

Nina uit Vier Handen Op Eén Buik deelt update: 'Veel pijn'

Maar daar blijft het niet bij. Kort na de bevalling van Aldinya brengt Bobbi opnieuw een bezoek aan de kersverse moeder. Aldinya raakt niet uitgepraat over een toekomst bij de politie. Toch aarzelt ze en overweegt ze misschien een baan als schooljuf. "Voordat ik zwanger raakte, wilde ik zeker weten bij de politie. Maar nu dat ik Jaiden heb, ben ik toch gaan twijfelen." 

Ze is bezorgd dat haar werk als politieagent betekent dat ze vaak van huis is en onregelmatige diensten heeft. Om hier meer duidelijkheid over te krijgen, neemt Bobbi haar mee om politieagent Eva te ontmoeten. Eenmaal in haar politieauto krijgt Aldinya de kans om Eva het hemd van het lijf te vragen.

Eva werkt al achttien jaar bij de politie en heeft zelf twee kinderen. Tijdens de rondleiding vertelt ze dat het aanvankelijk wennen was. “Ik weet nog dat ik mijn eerste bekeuring uitschreef en mijn eigen handschrift niet meer kon lezen, Ik was zo zenuwachtig.” Ook leert ze Aldinya hoe ze Bobbi in de boeien moet slaan en stelt ze haar gerust over de dienstroosters. "Je kunt aangeven op welke dag je absoluut niet kunt werken. Als je klaar bent met de opleiding hoef je niet meteen voltijd te werken."

Dit geeft de jonge moeder al 'iets meer motivatie'. Na de ontmoeting wordt Aldinya netjes thuisgebracht, waar Eva baby Jaiden ontmoet. "Ik hoop je ooit te verwelkomen als collega." Aldinya begint haar opleiding bij de politie in augustus 2024. Dat laat ze weten in een videoboodschap.

Vier Handen op Eén Buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. Bekijk de aflevering hier terugkijken. 

Lees meer over
Bobbi EdenVier handen op één buik