KIJK UI(T)

Britt begint Televizier-avond met frikandel, maar: 'Pas op met de ui'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBritt begint Televizier-avond met frikandel, maar: 'Pas op met de ui'
RTL

Het is geen geheim dat Britt Dekker (31) het liefst elke dag patat eet. Niet bepaald een glamoureuze maaltijd, al helemaal niet als je daarna verslag moet doen vanaf de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala. De presentatrice zit dan ook in dubio, zo laat ze haar volgers op Instagram weten.

"Straks jaag je iedereen nog weg"

Voor Britt is het belangrijk dat ze een goede bodem legt. Niet alleen is ze genomineerd voor de Televizier-Ring Jeugd, daarnaast presenteert ze donderdagavond samen met Splinter Chabot voorafgaand aan het gala de rode loper-uitzending. Maar wat eet je nou voor zo'n belangrijke avond?

Het liefst friet in het geval van Britt en een frikandel met mayonaise, ketchup én ui. 'Pas op met die ui vriendin', zo wordt er lachend gereageerd op haar verzoek. 'Jaag je iedereen weg. (...) Lege loper ineens.' Tot groot vermaak van Britt zelf.

© Instagram @brittdekker92

De presentatie van het Gouden Televizier-Ring Gala is dit jaar in handen van Jan Smit en Peter Pannekoek. B&B Vol Liefde (RTL), De Oranjezomer (SBS) en Oogappels (BNNVARA) zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring, de belangrijkste categorie voor het beste programma. Vorig jaar werd de Gouden Televizier-Ring gewonnen door het satirische nieuwsprogramma Even Tot Hier.

Onze eigen Bridget Maasland kijkt vanavond mee vanuit de zaal. Jarenlang ging ze niet naar het Gouden Televizier-Ring Gala. Waarom niet vertelt ze in onze podcast:

Lees meer over
Britt DekkerGouden Televizier-Ring