SPORTVROUW

Hélène Hendriks droomt niet van eigen vaste talkshow

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHélène Hendriks droomt niet van eigen vaste talkshow
RTL

Voor Hélène Hendriks is een eigen vaste talkshow geen droom. Dat vertelde de presentatrice en sportverslaggeefster voorafgaand aan het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré aan het ANP.

"Mijn ambitie is niet een talkshow, mijn ambitie is sport"

Na zes weken De Oranjezomer weet Hélène, hoe leuk ze het ook vindt, dat een talkshow die langer op tv is niet is waar haar'"ambitie' ligt. "Het is niet dat ik denk: ik ga nu ineens een half jaar een talkshow maken. Mijn ambitie is niet een talkshow, mijn ambitie is sport."

Hélène Hendriks vergelijkt omstreden WK-kus met zoen van John de Mol
Lees ook

Hélène Hendriks vergelijkt omstreden WK-kus met zoen van John de Mol

De Oranjezomer is "heel leuk" voor erbij, vindt de presentatrice. "Maar ik vind zes weken, het zal misschien soms acht weken zijn of korter twee weken, prima. Ik ben geen Eva Jinek, die dat ontzettend goed kan."

Een nieuw seizoen van De Oranjezomer komt er en komend najaar volgt er ook een De Oranjewinter, ook ter vervanging van Vandaag Inside. "De mannen hebben ook wel even rust nodig."

Hendriks kan donderdagavond twee keer in de prijzen vallen. Zij is zelf genomineerd voor de Televizier-Ring Presentator en De Oranjezomer kan de Gouden Televizier-Ring winnen. De presentatrice vindt het "hartstikke" leuk. "Maar ook wel een beetje overdreven. We zijn maar zes weken op zender geweest."

Lees meer over
Hélène HendriksDe Oranjezomer