ALLEMAAL KINGS & QUEENS

Deze outfits dragen prinses Amalia en Ariane tijdens Koningsdag

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDeze outfits dragen prinses Amalia en Ariane tijdens Koningsdag
RTL

Prinses Amalia (19) en prinses Ariane (16) hebben uitgepakt voor de 56ste verjaardag van hun vader. Ze vieren Koningsdag in Rotterdam en hebben daarvoor hun mooiste outfit uit de kast getrokken. Wat dragen de tienerprinsessen dit jaar?

Er is 's ochtends weinig tijd voor een oranjetompouce, maar gelukkig vinden de Oranjes wel tijd om nog even te poseren van de camera van de Rijksvoorlichtingsdienst voordat ze in de auto naar Rotterdam stappen. Terwijl Máxima een ensemble van Natan draagt, één van haar favoriete ontwerpers, kiezen haar dochters voor andere merken, zo weet royaltykenner Josine Droogendijk. 

Zo kiest prinses Ariane in tegenstelling tot haar grote zus en moeder voor een broekpak van Max & Co. in een neutrale kleur, die ze combineert met koningsblauwe accenten. Van haar top en haarband tot de handtas en pumps, ze hebben allemaal dezelfde tint, die mooi past bij het blauwe pak van Willem-Alexander.

De tas en schoenen zijn van de ontwerper Natan en komen uit de kast van Máxima. 

prinsessen Amalia en Ariane© ANP
prinsessen Amalia en Ariane

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ondertussen steelt prinses Amalia de show in een knalroze pak, helemaal volgens de laatste trends. Vandaag neemt ze haar favoriete groene tas van het designermerk Jacquemus mee en draagt ze satijnen pumps in een kleur die net wat beter bij hondje Mambo dan bij de rest van haar outfits past.

De grote afwezige is zus Alexia. Zij kan wegens examens niet weg uit Wales en moet helaas de verjaardag van haar vader aan zich voorbij laten gaan. 

Lees meer over
Prinses AmaliaPrinses AlexiaKoningsdag