OM DOOR EEN RINGETJE TE HALEN

Oranjes onthullen eerste foto van Koningsdag-outfits

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RVDOranjes onthullen eerste foto van Koningsdag-outfits
RTL

Koningsdag is niet alleen een feestje vanwege de verjaardag van Willem-Alexander, die vandaag 56 jaar wordt, maar ook vanwege de outfits die de Oranjes voor deze speciale gelegenheid uit de kast trekken. Zojuist deelt het koninklijk gezin een eerste kiekje.

"Het Koninklijk gezin is onderweg naar Rotterdam"

Koning Willem-Alexander is zoals je van hem gewend bent strak in pak (en fris geschoren!), terwijl zijn vrouw en dochters hun beste modebeentje voorzetten om zo mooi mogelijk voor de dag te verschijnen. Met een grote glimlach poseren ze nog even voor de camera van de Rijksvoorlichtingsdienst, voordat ze in de auto stappen om naar Rotterdam te gaan.

'Het Koninklijk gezin is onderweg naar Rotterdam! De Koninklijke familie begint Koningsdag in de Afrikaanderwijk in Rotterdam-Zuid. Tijdens hun wandeling zien zij Rotterdam in al haar veelzijdigheid: verschillende culturen, kunst, architectuur, geschiedenis en toekomst', schrijven ze bij onderstaande foto.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Prinses Alexia grote afwezige tijdens Koningsdag
Lees ook

Prinses Alexia grote afwezige tijdens Koningsdag

Prinses Alexia ontbreekt op de foto. Zij is momenteel in Wales om haar examens af te ronden, waardoor ze verstek laat gaan tijdens de verjaardag van haar vader. 

Lees meer over
Koning Willem-AlexanderKoningin MáximaPrinses ArianePrinses AmaliaKoningsdag