TWINNING MET CHARLOTTE

Kate Middleton steelt de show tijdens kroning Charles

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKate Middleton steelt de show tijdens kroning Charles
RTL

'Catherine is een geboren koningin', zo klinkt het onder meer op Twitter na het zien van Kate Middletons (41) outfit voor de kroning van Charles. De hertogin steelt de show in een japon van Alexander McQueen. Ook prinses Charlotte (8) heeft een jurk aan van het modehuis.

Kate draagt een jurk van Alexander McQueen en daaroverheen een formeel gewaad. De ivoorkleurige jurk is van zijde. Op de jurk zijn zilveren bloemen geborduurd: rozen, narcissen, distels en klavertjes. Deze bloemen staan symbool voor de commonwealth. De vrouw van William draagt geen tiara, maar een haardecoratie die ook uit de collectie van Alexander McQueen komt.

De oorbellen die Kate draagt, werden eerder gedragen door prinses Diana.

Máxima kiest voor outfit met Nederlands én Brits tintje
Lees ook

Máxima kiest voor outfit met Nederlands én Brits tintje

Moeder en dochter hebben hun outfits goed op elkaar afgestemd. Ook Charlotte draagt een ivoorkleurige jurk van het Britse modehuis. Ook heeft zijn een zelfde soort haarstuk.

© Getty Images
© Getty Images
© Getty Images
© Getty Images
© Getty Images

Prins George heeft een speciale rol tijdens de kroning van zijn grootvader. Hij is een zogeheten Page of Honor, hij loopt mee in het middenpad van Westminster Abbey en draagt de gewaden van Charles en Camilla. 

© ANP
Lees meer over
Prinses KatePrins WilliamKoning CharlesPrins GeorgePrinses CharlottePrins Louis