ZIT HAAR NIET LEKKER

Katy Perry kon stoel niet vinden tijdens kroning Charles

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKaty Perry kon stoel niet vinden tijdens kroning Charles
RTL

Katy Perry (38) lijkt moeite te hebben om haar stoel te vinden in Westminster Abbey zaterdag tijdens de kroning van koning Charles (74). Dat valt veel fans op, waardoor de Amerikaanse zangeres besluit na afloop te laten weten dat alles goed gekomen is.

"Maak je geen zorgen jongens, ik heb mijn stoel gevonden"

'Maak je geen zorgen jongens, ik heb mijn stoel gevonden', twittert de zangeres na afloop. Op sociale media duiken beelden op van de ster die door de kerk loopt en veel om zich heen kijkt, schijnbaar omdat ze haar stoel niet kan vinden.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Artiesten vieren gekroonde Charles tijdens kroningsconcert
Lees ook

Artiesten vieren gekroonde Charles tijdens kroningsconcert

Ook het verlaten van de ceremonie verloopt niet geheel vlekkeloos voor de 'I Kissed A Girl'-zangeres. De zangeres struikelt bij het verlaten van Westminster Abbey. Ook van dat moment zijn beelden gemaakt die door personen en media worden gedeeld.

Katy Perry© Getty Images
Katy Perry

De zangeres schrijft na afloop op social media het 'een eer' te vinden om bij de kroning van koning Charles in Westminster Abbey in Londen te zijn geweest. 'Ik ben zo dankbaar dat ik door de koning ben uitgenodigd namens de The British Asian Trust en hun Children Protection Fund, een organisatie waar ik sterk in geloof en die ik de afgelopen 3 jaar heb mogen steunen.' De zangeres is in 2020 tot ambassadeur van het Children's Protection Fund benoemd door Charles, die dan nog prins van Wales is.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Katy Perry was niet het enige bekende gezicht bij de kroning. Ook onder anderen zanger Lionel Richie, zanger Nick Cave en presentatorenduo Ant & Dec namen plaats in de kerk. Bij de ceremonie waren ongeveer 2200 gasten aanwezig.

Lees meer over
Koning CharlesKaty Perry