MEG-A DEAL

Harry en Meghan wijten podcastflop aan dood Elizabeth en corona

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Harry en Meghan wijten podcastflop aan dood Elizabeth en corona
RTL

Prins Harry (38) en Meghan Markle (41) hopen in 2020 een nieuwe start te maken na hun vertrek als werkende royals van het Britse koningshuis. De twee sluiten een aantal grote deals, maar leveren - letterlijk - niet zoveel op. Als we een bron dichtbij het stel moeten geloven, wijten ze dat niet aan zichzelf.

Eind juni zet Spotify een punt achter de samenwerking met Harry en Meghan. Het contract zou voor een bedrag van 25 miljoen dollar zijn afgesloten. Daarvoor moet het koppel meerdere podcasts ontwikkelen.

Uiteindelijk is er maar één seizoen van de podcast Archetypes gemaakt. Bovendien beweren boze tongen dat Meghan weinig tijd in de studio doorbrengt: veel interviews zouden door anderen zijn opgenomen. 

Waar betalen Harry en Meghan hun rekeningen van?
Lees ook

Waar betalen Harry en Meghan hun rekeningen van?

Ook de samenwerking met Netflix loopt niet zoals gehoopt. Harry en Meghan zouden te traag werken en hebben nog maar twee series afgeleverd. De streamingdienst is niet te spreken over de samenwerking met het koppel.

Een bron dichtbij het stel laat nu weten dat ze mening zijn dat ze vooral erg veel pech hebben. Ze zouden het coronavirus en het overlijden van zowel koningin Elizabeth als prins Philip de schuld geven van hun mislukte projecten. 

Kort nadat ze uit het koningshuis stapten, ging de wereld in lockdown vanwege het coronavirus. In het jaar daarna kregen Harry en Meghan de nodige aandacht door hun interview met Oprah Winfrey. Een maand later overleed prins Philip en een maand nadat Meghan de podcast Archetypes uitbracht, overleed Elizabeth. 

Netflix zou het koppel inmiddels een ultimatum hebben gesteld: 

Lees meer over
Meghan MarklePrins HarrySpotifyNetflix