UIT DE SCHOOL KLAPPEN

Foto's: prinses Ariane geniet van introductieweek op school in Italië

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFoto's: prinses Ariane geniet van introductieweek op school in Italië
RTL

Prinses Ariane (16) beleeft momenteel haar eerste week op haar nieuwe school in Italië. Beelden daarvan zijn gedeeld op het Instagram-account van het United World College Adriatic in Duino-Aurisina, waar de jongste dochter van koning Willem-Alexander (56) en koningin Máxima (52) de komende twee jaar studeert.

Op de foto's is te zien dat Ariane samen met haar jaargenoten op een grasveld zit. Volgens de school wordt er een oefening gedaan over 'grenzen en gezond leven'. De prinses is op de tweede en derde foto te zien. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Prinses Ariane maakt middelbare school af in Italië
Lees ook

Prinses Ariane maakt middelbare school af in Italië

Vorig schooljaar heeft Ariane de vierde klas van het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag afgerond. In Italië gaat ze op voor haar Internationaal Baccalaureaat. Ze is daar vorige week aangekomen, blijkt uit een kiekje dat het koninklijk huis heeft gedeeld op social media. 

In Italië volgt Ariane twee jaar lang zes vakken die ze heeft gekozen uit zes disciplines, zoals talen, sociale wetenschappen, natuurwetenschappen en artistieke vakken. In de video hieronder zie je wat Ariane te wachten staat.

Lees meer over
Prinses Ariane