KATE MIDDLEFINGER

Prinses Kate met blessure gespot tijdens werkbezoek

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesPrinses Kate met blessure gespot tijdens werkbezoek
RTL

Pech voor prinses Kate (41): de hertogin van Cornwall is gewond geraakt tijdens het trampolinespringen met haar kinderen. Tijdens haar werkbezoek aan een gevangenis in het Engelse Sutton is ze gespot met tape om haar vingers.

"Wanneer ik maar tijd kan vinden voor lichaamsbeweging, spring ik zelfs met mijn kinderen op de trampoline voordat ze naar school gaan"

Dinsdag brengt Kate een werkbezoek aan de gevangenis. De prinses, die al meer dan tien jaar betrokken is bij liefdadigheidsinstellingen voor verslavingszorg, heeft een opvallende blessure aan haar hand opgelopen en geeft toe dat ze zichzelf heeft bezeerd op de trampoline thuis, schrijft de Britse nieuwssite HELLO!. Een woordvoerder van Kensington Palace zegt dat het om een 'kleine blessure' gaat, 'niets ernstigs'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Kate Middleton gaat los op technofestival, bestelt 15 liter wijn'
Lees ook

'Kate Middleton gaat los op technofestival, bestelt 15 liter wijn'

De vrouw van prins William maakte eerder al bekend dat ze graag op de trampoline springt met haar kinderen George, Charlotte en Louis. Ze zei dat ze de trampoline gebruikt om fit te blijven.

"Het is rennen achter de kinderen aan - ik doe het allemaal, wanneer ik maar tijd kan vinden voor lichaamsbeweging, spring ik zelfs met mijn kinderen op de trampoline voordat ze naar school gaan", aldus de prinses.

Lees meer over
Prinses Kate