WANNEER DE KATE VAN HUIS IS

'Kate Middleton gaat los op technofestival, bestelt 15 liter wijn'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Kate Middleton gaat los op technofestival, bestelt 15 liter wijn'
RTL

Overdag is Kate Middleton (41) een keurige hertogin, echtgenote van prins William (41) en moeder van drie kinderen. Maar in haar vrije tijd ontpopt ze zich - zo blijkt - tot feestbeest. Volgens de 'Daily Mail' heeft ze afgelopen weekend lekker lopen raven op een technofestival.

Afgelopen weekend had Kate een etentje bij bevriende markiezen. Op hun domein is op dat moment ook een technofestival gaande en tijdens het etentje ontstaat spontaan het idee om eens lekker te gaan raven op het feestje in de tuin van 1.000 hectare. En daar houdt Kate samen met vrienden Rose en David Cholmondeley flink huis. Zo bestellen ze een fles AIX rosé van 15 liter, ter waarde van 900 euro, en daarnaast nog een boeltje margarita's. Ook geven ze een fooi van maar liefst 700 pond, omgerekend zo'n 815 euro.

William en Kate krijgen speciale nieuwe titels van koning Charles
Lees ook

William en Kate krijgen speciale nieuwe titels van koning Charles

Prins William is daarbij niet aanwezig. Hij zou naar verluidt aan het jagen zijn geweest. Saillant detail: de Britse pers heeft jarenlang beweerd dat William en Rose Cholmondeley, wiens meisjesnaam Hanbury is, een affaire hebben gehad. Dit is echter formeel ontkend door het paleis. 

Dat Kate tijd heeft gehad voor een partijtje rock 'n roll, is bewonderenswaardig. Haar agenda staat namelijk voller dan ooit, zo blijkt uit onderstaande video. 

Lees meer over
Prinses Kate