schokkende bekentenis

Temptation Yana ontmaagd door BN'er

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTemptation Yana ontmaagd door BN'er
RTL

Nagelstyliste Yana wordt in één klap bekend door haar deelname als verleidster aan Temptation Island. Nu klapt de 23-jarige uit de school en bekent dat ze is ontmaagd door een Nederlandse bekende dj.

"Ik heb nog altijd een zwak voor hem"

Op het YouTube-kanaal Young Dreamers doet de verleidelijke Yana een boekje open over haar seksleven. Over haar eerste keer vertelt ze dat ze op 17-jarige leeftijd is ontmaagd door een Nederlandse dj. Romantisch kun je het niet echt noemen, het gebeurde namelijk in een backstage-toilet op een festival. Ze liep naar de beste man toe en zei: "Let's get over with it." En de rest is geschiedenis.

Volgens de verleidster is het 'best een bekende', maar ze is niet van plan de naam bekend te maken: "Jij weet wie jij bent." Yana heeft nog steeds een zwak voor de dj: "Ik was echt verliefd... Ik heb nog altijd een zwak voor hem." Op de vraag met wie de blondine ooit nog een keer seks wil hebben, reageert ze dat ze met de dj nog wel een beschuitje wil eten. 

Temptation verleidster Laetitia heeft bizarre verborgen agenda
Lees ook

Temptation verleidster Laetitia heeft bizarre verborgen agenda

Tony Junior

Vragensteller Dioni wil er natuurlijk achter komen wie het is en roept een aantal eigenschappen waar Yana wel heel zenuwachtig op reageert. Dioni gokt op een 28-jarige blonde dj met tatoeages. Yana bevestigt niks, maar in de comments wordt al snel Tony Junior geroepen. Zelf reageert de 28-jarige blonde dj met tatoeages ook. Hij ontkent dat het om hem gaat.

Bekijk het hieronder vanaf 7:31 en 8:56.

Lees meer over
Tv-programma