Van Spanje naar Scheveningen

Barbie en Michael halen kinderen uit elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBarbie en Michael halen kinderen uit elkaar
RTL

Angelina wordt binnenkort gescheiden van haar broertje Milano! Volgens vader Michael van der Plas mist Lientje haar moeder Samantha en dus keert de kleine weer terug naar badplaats Scheveningen.

"Ik ben er geen voorstander van om ze uit elkaar te halen"

Onlangs neemt Michael het lastige besluit om samen met zijn kinderen Angelina en Milano naar Zuid-Spanje te vertrekken zodat moeder Samantha alle tijd heeft om te werken aan haar herstel. Maar de realityster lijkt nu toch terug te komen op zijn beslissing. Dochter Angelina mist haar moeder namelijk ontzettend en dus wil de kleine terug naar ons koude kikkerlandje, zo vertelt Michael vandaag in Telegraaf VNDG.

"Lientje vindt Spanje heel leuk, maar alleen voor vakantie. Daarom heb ik in overleg besloten dat Angelina naar haar oma gaat. Daar verblijft Samantha op dit moment, dus dan kunnen ze hun moeder ook weer zien."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Michael van der Plas baalt van berichtgeving
Lees ook

Michael van der Plas baalt van berichtgeving

Milano is echter niet van plan om zonnig Torremolinos te verlaten en dus worden broer en zus binnenkort van elkaar gescheiden "Zoals het er nu voor staat zal Milano bij mij in Spanje blijven en gaat Angelina terug naar haar moeder. De band tussen Samantha en Angelina is veel sterker dan de band tussen Milano en Samantha. Het is echt een papa's kindje. Ik ben er geen voorstander van om ze uit elkaar te halen en ik heb het liefst dat ze bij elkaar zouden blijven, maarja. Maar ik ga maandelijks naar Nederland dus dan zien ze elkaar sowieso", legt Michael uit aan Telegraaf VNDG.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Volgens Michael is de 'scheiding' van de twee kindjes slechts van korte duur. De zongebruinde RTL 5-ster hoopt dat Michael en Angelino uiteindelijk allebei weer hun intrek zullen nemen in huize Barbie. "Naarmate het beter gaat met Samantha ben ik van plan om allebei de kinderen naar haar toe te brengen. Uiteindelijk gaan de kinderen beiden terug naar hun moeder."

Lees meer over
Samantha de Jong [Barbie]Michael van der Plas