bitchfight

Temptation-Mezdi en Fabrizio vechten het uit op Instagram

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTemptation-Mezdi en Fabrizio vechten het uit op Instagram
RTL

Dat Temptation Island realitysterren Mezdi en Fabrizo geen fan van elkaar zijn is al even bekend, maar die onenigheid krijgt nu ook een vervolg op Instagram.

"Gelukkig kan ik wel naar huis rijden!"

Het begint natuurlijk allemaal op Temptation Island zelf waar Mezdi erachter komt dat zijn vriendin een tattoo krijgt van verleider Fabrizio. "Als die echt is, zet ik een tatoeage met mijn naam op zijn voorhoofd!", reageert Mezdi als 'ie van de plannen hoort. 

Wat er verder op het tropische eiland staat te gebeuren tussen de twee weten we nog niet, maar inmiddels zijn Mezdi en Fabrizio in een online oorlog terechtgekomen. 

Beste Temptation-verleiders helpen hopeloze singles
Lees ook

Beste Temptation-verleiders helpen hopeloze singles

Het begint met Mezdi, die een filmpje op zijn Instagram Stories plaats waarop een stelletje verleidelijk aan het dansen is. Bij de video post Mezdi de tekst: "alleen vriendsgapuluk". Hij verwijst hiermee naar de sensuele dans van zijn (ex-)vriendin Daniëlle en Fabrizio tijdens hun allereerste date op het eiland. Volgens Daniëlle is dansen namelijk alleen maar 'vriendschappelijk.'  

© Instagram Mezdi

Mezdi gooit er nog een schepje bovenop, want hij haalt uit naar de Temptation-tattoo die verleider Fabrizio bij zijn ex heeft gezet. Op Instagram Stories plaatst hij een video waarin je uitleg krijgt om een wolf te schetsen. Ouch! "No act of kindness is ever wasted. We rise by lifting others. Let's be helpful!", post hij erbij.

© Instagram Mezdi

Een reactie van Fabrizio kan natuurlijk niet uitblijven. Dus die volgt ook! De verleider post een foto op zijn Instagram Stories met de tekst: "Gelukkig kan ik nog gewoon naar huis rijden." Hij doelt hiermee op het feit dat Mezdi zijn rijbewijs is kwijtgeraakt na een roekeloze snelwegrit die hij livestreamde op Instagram

© Instagram Fabrizio

Mezdi lijkt dat rijverbod volledig te negeren en post als reactie een foto vanachter het stuur op Instagram met de tekst: "Calm yo tits junky." Vervolgens komt er nog een post waarop de tekst "lach en de wereld lacht terug" te zien is. 

© Instagram Mezdi

Er is nog geen nieuwe reactie van Fabrizio binnen. Het is dus nog even afwachten hoe dit afloopt of dat het hierbij blijft. 

Lees meer over
FabrizioTv-programma