Muzikale hoogstandjes

Bekendmaking finalisten It Takes 2 zorgt voor tranen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Set Vexy ProductionsBekendmaking finalisten It Takes 2 zorgt voor tranen
RTL

Ook deze week zingen Evi, Jörgen, Leo, Eva en Dionne weer de sterren van de hemel in It Takes 2. Het is dan ook tot aan het allerlaatste moment ontzettend spannend: want wie zullen zich weten de plaatsen voor de grande finale van volgende week?

"Dit is gewoon een 10 waard"

Met name YouTube-ster Dionne weet met de rock-klassieker Highway To Hell hoge ogen te gooien. Ze zet samen met zangcoach Marcel Veenendaal een geweldige performance neer in It Takes 2.

Het muzikale duo kan dan ook rekenen op een daverend applaus van het publiek. Ook de jury is onder de indruk van het optreden. "Dit is gewoon een 10 waard", besluit It Takes 2-jurylid Gerard Ekdom.

Robin Martens is verbijsterd over onverwachte It Takes 2-exit
Lees ook

Robin Martens is verbijsterd over onverwachte It Takes 2-exit

Evi, Jörgen en Leo brengen het er minder goed van af: zij belanden in de beruchte gevarenzone. Het trio heeft de minste stemmen gekregen van de jury. Het publiek mag vervolgens bepalen wie van hen het strijdtoneel zal moeten verlaten.

Uiteindelijk kiest het publiek ervoor om Evi naar huis te sturen. De Vlaamse presentatrice is duidelijk diep geraakt door haar vertrek uit It Takes 2.  "Ik ben heel blij, want het was mijn doel om iets unieks neer te zetten. En ik weet dat ik elke week iets bijzonders heb neergezet. Ik heb het mogen afsluiten met een uniek optreden", aldus een dankbare Evi die tot tranen geroerd is door haar afscheid.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het vertrek van Evi betekent dat Jörgen, Leo, Eva en Dionne in de finale staan. Het viertal is maar wat blij met hun plekje in de grande finale, maar laten weten wel behoorlijk te balen van het vertrek van hun Vlaamse maatje. 

Benieuwd naar wie er gekozen zal worden als de grote winnaar van het programma? Kijk dan volgende week zaterdag weer naar It Takes 2 op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Evi HanssenJörgen RaymannMarcel VeenendaalGerard EkdomLeo Alkemade