gezinsuitbreiding

Kim Kardashian gaat voor baby nummer vier

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim Kardashian gaat voor baby nummer vier
RTL

De 37-jarige realityster is de gelukkige moeder van drie snoezige kinderen. Maar als het aan de selfie queen ligt blijft het daar niet bij!

"Ik wil misschien nog een kindje”

Samen met haar ietwat doorgeslagen hubby Kanye West, heeft Kim al drie dotjes van kinderen; de vier jaar oude North, de 2-jarige Saint en Chicago van drie maanden oud.

Kim Kardashian houdt zich in over Tristan
Lees ook

Kim Kardashian houdt zich in over Tristan

Toch is het moederschap voor de realityster niet vanzelfsprekend en komt haar laatste wondertje Chicago, via een surrogaat moeder ter wereld. Een van de beste keuzes ooit volgens Kim. Ze is zelfs zó erg fan dat ze wil gaan voor baby nummer vier: "Ik wil misschien nog een kindje”,  zegt ze tijdens Live With Kelly en Ryan. “Ik genoot heel erg van het proces met een surrogaat moeder. Toen het tijd was voor borstvoeding wist ik het zeker: dit is de beste keuze die ik ooit gemaakt heb!”

Kim heeft bij de draagmoeder nooit een geheim gemaakt van haar identiteit. “Ik wilde haar de kans geven om ons te kiezen”, vertelt ze. Een logische stap volgens de ster, want ze wil wel iemand die haar respecteert en verantwoordelijk met haar kleine omgaat.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Kim Kardashian