De poort uit

Moet Utopia-Demi afscheid nemen van tweelingzusje Fay?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© UtopiaMoet Utopia-Demi afscheid nemen van tweelingzusje Fay?
RTL

Het is maandag en dus hebben de Utopianen weer hun stem moeten uitbrengen op de Utopiaan waarvan zij vinden dat diegene het beloofde land moet verlaten...

"Mijn stem vandaag geef ik om de angel eruit te halen"

Nu Ivan er vorige week in geslaagd is om publiekslieveling Cemal het programma uit te werken richt de Utopiaan nu zijn pijlen op Cemals vriendinnetje Romy. "Mijn stem vandaag geef ik om de angel eruit te halen", legt Ivan uit. Hij stelt dat hij zelf in Utopia is om hard te werken en de pot te spekken en daarmee naar huis te gaan. "En een persoon zit me daarbij in de weg." Daarom geeft Ivan zijn drie stemmen aan Romy. 

Utopiaanse tortelduifjes uiteen gerukt door nominatieronde
Lees ook

Utopiaanse tortelduifjes uiteen gerukt door nominatieronde

De andere Utopianen gunnen het Romy wél om in het beloofde land te blijven. De tweeling Fay en Demi stemt vol op Linda. Ook Mehmet en Demi kunnen rekenen op heel wat stemmen. Doordat er op zoveel verschillende Utopianen is gestemd zijn er deze week niet twee, maar drie bewoners die in de gevarenzone zijn belandt. 

Morgen zal moeten blijken wie het SBS 6-programma zal moeten verlaten. Wordt het Demi, Mehmet of toch Linda?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Tv-programma