talentenjacht

Glennis Grace gaat voor The American Dream

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGlennis Grace gaat voor The American Dream
RTL

De zangeres doet mee aan America’s Got Talent. In RTL Late Night vertelt ze alles over haar American Dream.

“Ik heb er zeker een maand over nagedacht”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het balletje is gaan rollen nadat de programmamakers een filmpje tegenkomen van de souldiva tijdens één van de Ladies Of Soul-concerten. “Ze hebben daar een heel team van mensen die YouTube gaat afstruinen naar talent. Dit filmpje is zo vaak bekeken dat het hoog in de lijst stond op YouTube. En zo hebben ze mijn management in Amerika benaderd”, legt ze uit tegen Humberto.

Glennis Grace: 'Ik doe mee aan America's Got Talent!'
Lees ook

Glennis Grace: 'Ik doe mee aan America's Got Talent!'

Ondanks dat Glennis gezegend is met een gouden keeltje moest ze toch nog even twee keer nadenken: “Ik heb er zeker een maand over nagedacht”, zegt ze. “In eerste instantie zei ik meteen ‘nee’. Ik ben best wel een chicken hoor."

 

 

Toch is carrière maken in Amerika altijd al een grote droom geweest voor de zangeres: “Ik heb wel altijd een carrière in het buitenland geambieerd, dat wel. Maar om dan voor zo’n jury te staan. Dat is doodeng.” 

Of Glennis doorgaat naar de volgende ronde dat mag ze nog niet vertellen. “Alles kan gebeuren”, zegt ze met een grote glimlach op haar gezicht.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Glennis Grace