Juicy

Donny maakt ruzie met verleidster Danique

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Freddy KohDonny maakt ruzie met verleidster Danique
RTL

Het verhaal rondom Donny en zijn liefdesleven wordt iedere dag spannender. Dit weekend werd de realityster gespot met zijn (ex?)-liefje Amijé op Amsterdam Open Air. En nu verschijnt er een foto waarop Donny en de verleidster Danique ruzie lijken te hebben op datzelfde festival!

Onlangs zijn de eerste beelden van Temptation Island VIPS uitgekomen en sindsdien draaien de geruchtenmachines overuren. Gaat Donny vreemd? Op deze beelden is namelijk te zien dat een stelletje het wel heel gezellig heeft onder de lakens en een oplettende kijker weet het zeker: dat is Donny Roelvink! De theorie is gebaseerd op een beige petje die we spotten bij de lekkere hunk in de promo. En wat wordt er door deze fan naast het bed gezien? Het petje! 

Nu leek deze theorie even helemaal van de grond geveegd na er nieuwe beelden zijn opgedoken van de zoon van Dries. Hij zou namelijk gespot zijn met Amijé op Amsterdam Open Air! Maar even later worden er weer beelden opgedoken waarop hij duidelijk ruzie maakt met de verleidster Danique op datzelfde festival! Wat is er nou allemaal aan de hand?! 

Ook zo benieuwd naar het antwoord op deze vraag? Kijk dan donderdag naar de eerste aflevering van Temptation Island VIPS op Videoland. 

Lees meer over
Donny RoelvinkTv-programma