bloed, zweet en tranen

Samantha Steenwijk vecht voor huwelijk

Door RTL Boulevard/Story··Aangepast:
Samantha Steenwijk vecht voor huwelijk
RTL

Het leven van de populaire volkszangeres staat door haar deelname aan The voice of Holland compleet op zijn kop! Gelukkig heeft ze veel steun aan maatje Gerard Joling, die haar met beide benen stevig op de grond houdt.

"Ik wil niet dat mijn huwelijk met Daisy daaronder lijdt"

Niet alleen carrièretechnisch heeft de blondine veel aan haar grote voorbeeld, ze kan Geer ook alles over haar thuissituatie kwijt vertelt ze in weekblad Story. “Het is fijn om te weten dat ik alles met hem kan bespreken”, laat ze weten.

“Mijn leven is toch behoorlijk veranderd en ik wil niet dat mijn huwelijk met Daisy daaronder lijdt. Er zijn genoeg voorbeelden van artiesten die hun relatie op de klippen zagen lopen, omdat hun carrière ineens succesvol werd. Daarom blijf ik voor mijn huwelijk vechten.”

Samantha Steenwijk wil meedoen aan het Songfestival
Lees ook

Samantha Steenwijk wil meedoen aan het Songfestival

Daisy is dan ook zoveel mogelijk betrokken in het drukke leven van de blondine. “Ik wil dit echt samen doen”, laat ze weten in het blad.

Daisy en Samantha zijn al jaren dol op elkaar. In 2013 stapte de twee prachtige dames in het huwelijksbootje en zijn sindsdien niet van elkaars zijde geweken. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Samantha Steenwijk