lijntje nemen

Deze nieuwe Netflix-serie is alles waar je van droomde en meer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Deze nieuwe Netflix-serie is alles waar je van droomde en meer
RTL

Heb jij La casa de papel in een ruk uitgekeken en de eerste twee seizoenen van The Crown verslonden alsof het niets was? Dan kan jouw dag niet meer stuk! De geniale koppies achter deze wonderlijke series hebben namelijk hun handen ineen geslagen voor een nieuwbakken hitserie: White Lines.

Onlangs bracht Netflix al het nieuws naar buiten dat de getalenteerd Alex Pina, het brein achter de Spaanse hitserie La casa de papel, exclusief voor de streamingdienst aan de slag gaat. Nu is het dus glashelder waar hij als eerst zijn tanden in gaat zetten: White Lines. 

Dit kun jij vanaf augustus bingen op Netflix
Lees ook

Dit kun jij vanaf augustus bingen op Netflix

De verhaallijn van de veelbelovende serie draait om de avonturen van een legendarische dj uit het regenachtige Manchester. Zijn grootste successen haalt hij binnen op het Spaanse partyeiland Ibiza, en zijn leven lijkt haast op een zonnig sprookje. Maar dan slaat het noodlot toe en is hij van de een op de andere dag spoorloos verdwenen... Plottwist!

Twee decennia na zijn verdwijning wordt zijn lichaam gevonden en besluit zijn zus erachter te komen wat er nu écht met haar broer is gebeurd. Haar zoektocht leidt haar door een wereld van dancemuziek, feesten, leugens, misdaad en cover-ups. 

Wie verzot is op spanning komt met deze serie zéker aan zijn trekken, want tijdens haar tripje naar Ibiza stuit ze op donkere kanten van haar eigen karakter… Spannend!

Om aan alle hoge verwachtingen te voldoen wordt Alex Pina bijgestaan door Andy Harries en Sharon Hughff van Left Bank, het bedrijf achter de razend populaire show The Crown. Vanaf wanneer de reeks precies te bingen valt is nog niet bekend. Wel zou de pre-product al in volle gang zijn.

 

Lees meer over
Netflix