Het familiediner

Roxeanne Hazes: 'Mijn deur staat open voor André'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Roxeanne Hazes: 'Mijn deur staat open voor André'
RTL

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes werden op 10 juli de trotse ouders van hun zoontje Fender. Toch heeft de kleine spruit zijn oom André Hazes nog nooit ontmoet en dat allemaal omdat Rox en Dré nog steeds geen contact hebben.

"En als hij behoefte heeft aan zijn neefje, kom dan vooral langs"

Roxeanne Hazes is helemaal klaar met kritiek op moederschap
Lees ook

Roxeanne Hazes is helemaal klaar met kritiek op moederschap

Op de vraag hoe het contact met haar broer is, reageert Roxeanne: "Ja nog steeds niet, zegmaar." Rox laat aan RTL Boulevard weten: "Ik heb altijd gezegd: mijn deur staat altijd open'. En als hij behoefte heeft aan zijn neefje, kom dan vooral langs."

Dré heeft zijn neefje Fender nog nooit ontmoet, maar volgens Rox is er geen sprake van ruzie. "Ik heb geen ruzie met mijn broertje en dat wil ik ook graag zo houden."

Rachel

Het contact tussen André en zijn moeder Rachel was ook enige tijd verbroken, maar vorig jaar zaten moeder en zoon toch samen aan het kerstdiner. Nu zou het toch weer niet zo boteren tussen Rachel en André. Roxeanne laat weten van niks te weten: "Daar ben ik niet van op de hoogte, maar dat lijkt me niet."

Holland Zingt Hazes

Ondanks het slechte contact tussen broer en zus, staan de twee straks wel samen op het podium tijdens Holland Zingt Hazes. Roxeanne vindt het belangrijk dat het publiek niets merkt van de onenigheid met haar broer. "Dat zou ik zo onprofessioneel vinden", vertelt de zangeres. "We komen er maar voor één doel en dat is het leven en de muziek van papa vieren."

Lees meer over
Roxeanne HazesAndré Hazes jr.