I do

Roxeanne Hazes gaat trouwen in Las Vegas

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesRoxeanne Hazes gaat trouwen in Las Vegas
RTL

Roxeanne Hazes en haar liefje Erik Zwennes gaan trouwen in Las Vegas. Dat verklapte Xander de Buisonjé aan RTL Boulevard.

"Dus ik hoor vanzelf wanneer het is"

"Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen", vertelt Xander. De zanger is Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en heeft dus de bevoegdheid om Roxeanne en Erik in de echt te verbinden. "Dat hebben ze me gevraagd."

Volgens Xander gaat de huwelijksplechtigheid plaatsvinden in Las Vegas. "Dus ik hoor het vanzelf wanneer het is."

Roxeanne Hazes: 'Mijn deur staat open voor André'
Lees ook

Roxeanne Hazes: 'Mijn deur staat open voor André'

Roxeanne moest eerst niet denken aan trouwen. De reden is de afwezigheid van haar vader. Afgelopen weekend was de sterfdag van André Hazes. Het is alweer veertien jaar geleden dat de volkszanger overleed. Toch mist Roxeanne hem nog elke dag. "Ik zou het hypocriet vinden om te zeggen dat ik op dat soort dagen mijn vader heel erg mis. Ik ben bevallen van een prachtige zoon, ik ga straks trouwen. Dat vind ik eigenlijk een meer verdrietige gebeurtenis dan een sterfdag."

De dochter van André Hazes wilde eerst niet trouwen, omdat haar vader er niet is om haar weg te geven. Maar toen Erik voor haar op de knieën ging, kon Roxeanne niet anders dan volmondig 'ja' zeggen. "Ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen!"

Lees meer over
Roxeanne Hazes