in kampvuur en vlam

ZIEN: vechtpartij tussen Temptation-Alex en Niels

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @alexx.mass / @nielsvanderzandenZIEN: vechtpartij tussen Temptation-Alex en Niels
RTL

Er zijn heftige beelden opgedoken van Alex Maas en Niels van der Zanden. Op een video is te zien hoe de twee elkaar in de haren vliegen.

"Wij doen ons eigen ding en elke keer komt Alex stoken"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de video is te zien hoe er een confrontatie ontstaat tussen de twee spierbundels. Alex nodigt Niels uit om het uit te vechten in de ring, maar de verloofde van Rosanna Voorwald heeft hier geen oren naar.

Wat volgt zijn een paar rake klappen. Zo haalt Robin, een vriend van Alex, uit naar Niels. Niels loopt naar achter, maar Alex en Robin blijven zijn kant op komen. Om zich af te weren, gooit Niels nog een voorwerp door de lucht.

Rosanna vertelt de waarheid over derde Temptation-deelname
Lees ook

Rosanna vertelt de waarheid over derde Temptation-deelname

Rosanna legt in haar Instagramstory uit wat er precies aan de hand is. Zij en Niels waren samen op de seksbeurs Loversland. De twee waren verrast dat Alex daar ook rondliep. "Uit het niets gaat Alex Niels uitdagen om in de ring te staan. Niels heeft daar gewoon geen zin in, dat haantjesgedrag." Volgens Rosanna gingen Alex en zijn vriend Robin uit het niets op haar vriend inslaan. "Wij doen ons eigen ding en elke keer komt Alex stoken. Het zijn een beetje twee zielige mannetjes."

Volgens Rosanna is het logisch dat Niels niet op de uitnodiging van Alex inging. Alex en Robin hebben namelijk allebei bokservaring en Niels niet. "Niels is geen pussy", verdedigt Rosanna haar verloofde.

Gisteren verscheen er al een video waarop te zien is hoe Alex het liefje van Rosanna uitdaagt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rosanna plaatste gisteren al onthullende berichten over Alex Maas op Instagram. "Ik kom gewoon voor mijn man op. Het is te triest voor woorden."

Lees meer over
Temptation Island