pak de tissues maar

Fan van A Star Is Born? Dan moet je deze films zeker kijken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Filmportaal/IMDBFan van A Star Is Born? Dan moet je deze films zeker kijken
RTL

De film A Star Is Born is een regelrecht succes. De film met Lady Gaga en Bradley Cooper in de hoofdrol is een dramafilm die heel wat emoties oproept. Deze films moet je dan ook zeker kijken als je bij A Star Is Born een traantje hebt weggepinkt.

La La Land

Deze film is te vergelijken met A Star is Born. De film volgt een stel dat het probeert te maken in de entertainmentwereld. Hij, Ryan Gosling, is een muzikant en zij, Emma Stone, wil acteren. In de film zitten meerdere singalongs. Het lied 'City of stars' won zelfs een Oscar in 2017. 

Lady Gaga geeft emotionele speech
Lees ook

Lady Gaga geeft emotionele speech

A Star is Born. 

Het lijkt gek, dezelfde film in dit lijstje. Echter gaat het hier om de eerdere versie uit 1976 met Barbara Streisand. De film komt qua liedjes en verhaallijn het dichtst in de buurt van de 2018 versie. Een must see! 

Gaga: Five Foot Two

Lady Gaga gooide hoge ogen met haar acteerdebuut. Netflix heeft de zangeres een jaar lang gevolgd en brengt indringend in beeld hoe hard Lady Gaga heeft gewerkt om te zijn waar ze nu is.  

Silver Linings Playbook. 

Ben je inmiddels groot fan van Bradley Cooper? Kijk dan zeker deze heftige film. Silver Linings Playbook met Bradley Cooper en Jennifer Lawrence in de hoofdrol gaat over een man die net uit een inrichting komt en zijn weduwe buurvrouw Tiffany ontmoet. Er ontstaat een bijzondere maar zeer intense relatie. 

Lees meer over
Lady GagaBradley Cooper