klaar mee

Victoria Koblenko is kritiek op opvoeding helemaal zat

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @vkoblenkoVictoria Koblenko is kritiek op opvoeding helemaal zat
RTL

Ongevraagd kritiek op de opvoeding of hier en daar een lesje van andere moeders. Net zoals heel wat bekende Nederlanders is ook Victoria Koblenko het zat als ze opvoedles krijgt via Instagram van onbekenden.

"Of we wel genoeg tijd hebben voor ons kind?!"

Victoria en haar hubbie Evgeniy Levchenko genieten op dit moment van een romantisch weekendje weg. En dat weekendje weg schoot bij een bepaalde volger van de ster in het verkeerde keelgat. Die kritiek pikt Victoria niet en dus post ze bij een romantische foto van haar en Evgeniy: "‘Of we wel genoeg tijd hebben voor ons kind?!’ aldus een bezorgde dame in m’n DM."

"We keken elkaar aan, probeerden ons te herinneren wanneer ons vorige romantische weekend samen was en kwamen na lllllang denken tot de conclusie dat ‘t december 2016 was."

 

Victoria Koblenko maakt zich zorgen om gebeten zoontje
Lees ook

Victoria Koblenko maakt zich zorgen om gebeten zoontje

Victoria vervolgt: "Bijna 2(!) jaar terug. Of we wel genoeg tijd hebben voor ons kind?! Ik dacht dat alleen mensen die hun kinderen op hun social media posten ongevraagd les in opvoeding kregen. We posten bewust nauwelijks iets van onze zoon, maar zelfs zonder kind in beeld lukt ‘t sommige mensen om je een schuldgevoel aan te praten."

Gelukkig zijn veel fans en volgers van de actrice het maar haar eens. Zo post iemand: "Niets aantrekken van die overbezorgde mensen" en een ander zegt "Stelletje zeurkousen lekker genieten!! Van je gezin !". En al die reacties doen Victoria in ieder geval weer goed!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Victoria KoblenkoEvgeniy Levchenko